Uitslagen

Uitslagen Kaagcup 2024

Toelichting bij de uitslagen:

Prijzen per veld

Tijdens de Kaagcup wordt er gestreden in verschillende klassen, zoals beschreven op deze pagina. De hierboven vermelde einduitslagen, betreffen de uitslagen per veld van de finalewedstrijden op zaterdag. Voor elk veld is er een eerste, tweede en derde prijs uitgereikt. Hierbij geldt dat hoe lager het veldnummer is, hoe sterker het veld. Voor het schouwenveld bestaat er een extra prijs voor de beste boot met bemanning tot en met 17 jaar. 

Wisselprijzen

Per klasse is er ook een wisselprijs uitgereikt. Deze is voor de groep met de beste gemiddelde score over alle deelnemende boten. Om opgenomen te worden in het klassement voor de wisselprijs, dient er wel een minimum aantal boten per groep te zijn ingeschreven. (Drie voor de standaard klasse, twee voor de instructie- en vrije klasse.) Bij de schouwen gaat de wisselprijs naar de veldwinnaar.

Gebruikte codes

Wanneer in de uitslag een bepaalde code achter de score is opgenomen, dan betekent dat de betreffende boot is gediskwalificeerd. Een overzicht van de betekenissen van deze codes vind je hier.

Uitslagen eerdere edities

De uitslagen van voorgaande edities vind je terug in het archief.