Informatie kamperen

Het grootste gedeelte van de deelnemers overnacht op het Boterhuiseiland. Hieronder staat de basisinformatie voor wat betreft de regels van het eiland tijdens de Kaagcup.

Eiland

Het Boterhuiseiland is voor de meeste groepen de uitvalsbasis voor de Kaagcup. Het is voorzien van alle gemakken, zoals WC, water en internet. Voor meer informatie zie kagerplassen.scouting.nl

Aanvragen kampeerplaats Boterhuiseiland gaat op het Hoofdformulier tijdens het inschrijven via SOL.

Kom je met een wachtschip of andere grote vaartuigen, meldt dit dan eerst bij het secretariaat van Stichting Zeeverkennerscentrum Kagerplassen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Melden

Vanaf woensdag 16:00 uur tot en met donderdag is het mogelijk je kampement op te zetten op het eiland.

Bij aankomst op het Boterhuiseiland wordt van iedereen verwacht dat men zich direct meldt bij het service punt, gevestigd naast het toiletgebouw.

Kampeerregels

Vanwege het grote aantal kampeerders op het eiland, is het voor de veiligheid noodzakelijk dat iedereen op de hoogte is van de geldende kampeerregels

Download hier de kampeerregels Boterhuiseiland 2018.

Kosten

De kosten voor het overnachten op het Boterhuiseiland bedragen €3,20 p.p.p.n als je voor 8 mei 2018 betaalt. Vanaf 8 mei 2018 betaal je €3,40 p.p.p.n. Dit dient te worden betaald via de Kaagcup organisatie, tegelijk me je inschrijving voor de wedstrijden.

Ben je een vaste gebruiker van het eiland, dan hoef je dit niet te betalen.

Kampeerterrein Vaste Wal

De Stichting Zeeverkennerscentrum Kagerplassen heeft tegenover het Boterhuiseiland een kampeerterrein ingericht voor de groepen die vroeger op de Kogjespolder kampeerden tijdens de Kaagcup zeilwedstrijden. Er zijn tijdelijke voorzieningen aanwezig zoals aanlegsteigers, toiletten, drinkwater en vuilafvoer.

Aanvragen kampeerplaats Vaste Wal gaat op het hoofdformulier tijdens het inschrijven via SOL.

Melden

Vanaf donderdagmorgen is het mogelijk je tent op te zetten op het kampeerterrein.

Bij aankomst op het kampeerterrein wordt van iedereen verwacht dat zij zich melden bij de toezichthouder.

Kampeerregels

Download hier Kampeerregels terrein Vaste Wal 2018

Kosten

De kosten voor het overnachtenop het kampeerterrein Vaste Wal bedragen €3,20 p.p.p.n als je voor 8 mei 2018 betaalt. Vanaf 8 mei 2018 betaal je €3,40 p.p.p.n. Dit dient te worden betaald via de Kaagcup organisatie, tegelijk me je inschrijving voor de wedstrijden.

Andere locaties

Het is niet verplicht om op het Boterhuiseiland of het kampeerterrein Vaste Wal te overnachten, verscheidene groepen kamperen op andere locaties. Overnacht jouw groep ergens anders, dan willen wij als organisatie graag weten waar, voor in het geval van nood. Je dient dit aan te geven op het hoofdinschrijfformulier.

Indien je kiest voor een andere overnachtingslocatie, dan ben je zelf verantwoordelijk voor jouw informatie en betalingen van die locatie.