Inschrijven

De Scouting Kaagcup Zeilwedstrijden 2020 zijn vervallen. 

Inschrijven voor Kaagcup 2021 van vrijdag 2 april tot en met zaterdag 24 april 2021. Uitnodiging en informatie vind je hier (2019!).

Wat heb je nodig?

 • Een Scouts Online account
 • Je moet geregistreerd staan als staflid van een waterwerkonderdeel in Scouts Online
 • Contactinformatie van de contactpersoon tijdens de Kaagcup en van de groep
 • Het bankrekeningnummer waarmee betaald gaat worden
 • De zeilnummers van alle deelnemende boten
 • Naam, leeftijd en telefoonnummer van de roergangers
 • De kampeerlocatie moet bekend zijn (reserveren voor Boterhuiseiland en kampeerterrein "Vaste wal" gaat via deze inschrijving).

Inschrijf procedure

Als je al deze informatie tot je beschikking hebt kan je overgaan tot de inschrijving voor de Kaagcup. Hiervoor moet je een aantal formulieren in Scouts Online invullen, een hoofdformulier  (voorbeeld hoofdformulier) per groepsonderdeel en één bootformulier  (voorbeeld bootformulier) per boot. Met de volgende stappen kan je de inschrijving voltooien:

 1. Log in op Scouts Online: sol.scouting.nl
 2. Klik op spel gevolgd door inschrijven evenementen en tenslotte op Kaagcup Zeilwedstrijden 2020
 3. Vul nu eerst het Hoofdformulier in
 4. Als alle gegevens compleet en juist zijn ingevuld, klik op volgende en voltooien
 5. Ga opnieuw naar de activiteit Kaagcup 2020 en vul voor elke boot een eigen botenformulier in.
 6. Zorg dat je deelnemersbijdrage uiterlijk 18 mei 2020 is bijgeschreven op bankrekening NL31 INGB 0004 4667 00 t.n.v. St.Zeev.Act. Commissie Kaagcup te Zoetermeer, onder vermelding van de groepsnaam, het groepsonderdeel en je inschrijfnummer zoals op de bevestiging email is vermeld(voor verdere informatie zie hieronder bij "kosten").
 7. Er wordt geen gebruik gemaakt van incasso!

Lukt het niet om je in te schrijven. Raadpleeg dan de uitgebreide inschrijfprocedure. Is dit niet voldoende, neem dan contact op met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Mocht de maximale capaciteit overschreden worden, dan hebben de groepen uit Admiraliteit 1 en 4 voorrang.

Kosten en betalen 2020

Deelnemers bijdrage bijgeschreven uiterlijk op maandag 18 mei 2020 (kortingsregeling), Euro 22,00 per boot en Euro 3,35 p.p.p.n voor het Boterhuiseiland / Vaste Wal (alleen gastgroepen).
Deelnemers bijdrage betaald/ bijgeschreven na maandag 18 mei 2020 (volle bedrag), Euro 25,00 per boot en Euro 3,55 p.p.p.n. voor het Boterhuiseiland / Vaste Wal (alleen gastgroepen).

Je dient zelf het geld over te maken op de bankrekening van de Kaagcup (NL31 INGB 0004 4667 00 t.n.v. St, Zeev. Act. Commissie Kaagcup te Zoetermeer).

Er wordt geen incasso gebruikt.

Indien jouw deelnemersbijdrage nog niet op woensdag 20 mei 2020 op bankrekening NL31 INGB 0004 4667 00 t.n.v. St, Zeev. Act. Commissie Kaagcup te Zoetermeer is bijgeschreven, dien je deze op donderdagavond tijdens het melden in de wedstrijdtent te voldoen. Er kan hier enkel worden betaald met een pinpas. Contant geld wordt niet geaccepteerd.

Let op: Vaste gebruikers met een jaarvergunning van het Boterhuiseiland betalen geen overnachtingsgelden