Blijf op de hoogte via de Scouting-App

Ook dit jaar zal de Scouting App weer worden ingezet om je op de hoogte te brengen van het laatste nieuws: zo kun je hier zowel de nieuwsberichten vanaf de website en de berichten van Twitter en Facebook lezen. Ook is het programma van het weekend en de veldindeling hier snel terug te vinden, net als de contactgegevens van de organisatie.:

Voor Android gebruikers:

De app is niet meer te vinden in de Play Store, maar je kunt de app nog wel steeds installeren op jouw telefoon. Klik hier om te lezen hoe dit werkt.

Voor Apple gebruikers:

Je vindt de app in de Apple Store door te zoeken op 'Scouting NL' (van ontwikkelaar Mavie BV). Wanneer je de App hebt geïnstalleerd, zoek dan naar het evenement 'Kaagcup'. Vergeet niet om in de instellingen van de App te controleren of je de pushberichten van de Kaagcup aan hebt staan.